FREDERIKSSUND BADMINTON KLUB
Velkommen til FBK 92
Frederikssund Badminton Klub vil gerne byde dig velkommen til vores helt nye hjemmeside. Er du interesseret i badminton, så er du kommet til det helt rigtige sted! Vi håber, at du her på hjemmesiden, kan finde den information du har brug for. Skulle du have spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen.

Kære medlem, På baggrund af Statsministerens seneste udmelding om COVID-19 (Coronavirus) er alle Idrætsanlæg lukket fra i dag torsdag den 12. marts 2020.
TAK og pas godt på jer selv og hinanden.
Vi støtter hallen, og medbringer selvfølgelig ikke mad og drikkevarer i Frederikssund Hallen
NYHEDER

FACEBOOK

HJEMMEBANE - HER BOR VI
Frederikssund Badminton Klub's "hjemmebane" er i Frederikssund Hallerne Hal B. Typisk spilles alle holdkampe i Hal B (ungdom, senior, veteran og motionist). Ligeledes spiller de fleste fællestræninghold her.
Frederikssund Hallerne
Kalvøvej 13
3600 Frederikssund
Bemærk: Hvis du søger på "Frederikssund Hallerne" på google maps - så får du en forkert adresse! Den korrekte adresse er vist herover.
Vi spiller også badminton andre steder i Frederikssund. Du kan se mere herom under menuen Banetimer, da vi disse steder primært har banetimer. I alle tilfælde, så er ethvert sted vi spiller badminton i byen velegnet til at spille badminton i!