Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
       Glemt login info?  
Velkommen til seniorafdelingen!
Seniorafdelingen i Frederikssund Badminton Klub består i dag af ca. 25 til 30 spillere. Vi tilbyder fællestræning en til to gange om ugen med vores professionelle træner. Vi har to hold med i Badminton Sjællands holdturnering.
Fællestræning og Holdturnering
Vi tilbyder fællestræning mandage og onsdage. Træningen er udelukkende forbeholdt de spillere, som også deltager på klubbens seniorhold. Spiller man ikke på et seniorhold, kan man ikke deltage på fællestræningen.
Alternativ træningsmulighed tilbydes i klubbens VETERAN- eller MOTIONISTafdeling (hvis der er plads), hvor vi også har fællestræning – henholdsvis tirsdage og torsdage - samt mulighed for at spille med på hold og deltage i holdturneringen.
Vores hold er med i Badminton Sjællands holdturnering.
Kontingenter
Seniorfællestræning én gang pr. uge 1400 kr.
Seniorfællestræning to gange pr. uge 2450 kr.
Ungseniorfællestræning én gang pr. uge 420 kr.
Alle fællestræningshold er inklusiv bolde
Bemærk
Rabat
Det første træningshold du tilmelder dig til, betaler du fuld kontingent for. Tilmelder du dig flere end et træningshold, vil du på de næste tilmeldinger få 25 % rabat på kontingentet. Rabatten fratrækkes automatisk af vores system ved betalingen.
Ungseniorfællestræning
Kontingentet for ungseniorfællestræning er baseret på at du også er tilmeldt 2 ungdomsfællestræninger.
Tilmelding
For at sikre, at du kommer på den træningstid der passer bedst til dig, er det vigtigt du kontakter seniorformanden, inden du tilmelder dig. Når I så er blevet enige om, hvilken træningstid du skal vælge, skal du tilmelde dig under topmenuen FÆLLESTRÆNING øverst på vores hjemmeside og her vælge det eller de hold, du skal spille på.
Kontakt
Er du i tvivl om, hvorvidt du kan deltage på seniorfællestræningen, bedes du kontakte seniorformanden, for nærmere aftale.
Denne side er drevet af Klubmodul.dk