MOTIONISTAFDELINGEN
Velkommen til Motionistafdelingen!
Motionistafdelingen består af godt 60 aktive og glade badminton entusiaster, som træner torsdag aften fordelt på 2 træningstider af hver halvanden times varighed. Træningen foregår torsdag i tidsrummet fra kl. 1900 til kl. 2200 i Frederikssund Hallerne, Hal B. Der er en ekstra træningstid om tirsdagen i tidsrummet fra kl. 1930 til kl. 2100 i Frederikssund Hallerne, Hal B.

KONTINGENTER
 Fællestræning én gang pr. uge  1100 kr. 
 Fællestræning én gang pr. uge  1925 kr. 
 Fællestræningen er inklusiv bolde 

FORUDSÆTNINGER og SPILLERNIVEAU
Noget, som er kendetegnende for Frederikssund Badminton Klubs motionistafdeling, er den udprægede entusiasme og lyst til "seriøs" badminton på højt motionistniveau. Og for at tilgodese så mange som muligt og give alle optimale træningskampe, forsøger vi at sammensætte spillerne efter styrke og erfaring på de forskellige træningstider.
FÆLLESTRÆNINGSKONCEPT
Konceptet omkring fællestræningen er bygget op omkring den filosofi, at man har mødepligt til træningen. Det vil sige, at der altid er 20 mand på banerne til hver træning. Der er udpeget en person, som har påtaget sig opgaven med – hjemmefra – at have lavet to spillerunder til hver træningstid. De første tre kvarterer spiller man typisk mix-kampe, og de sidste tre kvarter double-kampe. For at dette kan lade sig gøre, er der på hver træningstid en overbooking på 3 eller 4 personer, som på forhånd har fået at vide, hvilke træningsaftner de ikke skal møde op. Hvis man så ved, at man ikke kan komme til træning en given tirsdag eller torsdag aften, så skal man sørge for, at bytte med en af dem, som ellers skulle have været blevet hjemme. Kan det ikke lade sig gøre, findes der en afløserliste som man kan benytte for at finde en afløser for en selv.
Det er altså IKKE ok, at man bare bliver væk fra træningen, så der på en bane står tre spillere tilbage. Det er ærgerligt for de tre, som er mødt op, og glæder sig til noget godt badminton, og det er ærgerligt for den person, som har brugt tid – hjemmefra – på at lave nogle gode og ligeværdige spillerunder.
Ved starten af sæsonen kan man derfor typisk meddele hvilke tirsdage/torsdage, man ikke kan deltage, således at planlæggeren kan lave en sæsonplan.
Træningstider
Tirsdage kl. 1930 til kl. 2100 i Frederikssund Hallen - Hal B
Torsdage kl. 1900 til kl. 2030 i Frederikssund Hallen - Hal B
Torsdage kl. 2030 til kl. 2200 i Frederikssund Hallen - Hal B
INVITATIONSTURNERINGER og STÆVNER
Der findes motionistafdelinger overalt i Nordsjælland i badmintonklubberne og enkelte klubber afholder deres egen invitationsturnering, som motionisterne i Frederikssund naturligvis inviteres til. Og rigtig mange motionister fra vores klub deltager gerne i sådanne arrangementer. De spilles typisk i en weekend i løbet af sæsonen. I DGI-regi afholdes i starten af januar regionsmesterskaberne, som rigtig mange fra vores klub deltager i.


TILMELDING
Kunne du tænke dig at deltage på motionistfællestræningen, så skal du henvende dig til motionistformanden og forhøre dig om mulighederne. Motionistfællestræningen er meget populær, og der er et begrænset antal pladser. Når du har lavet en aftale med motionistformanden, så skal du tilmelde dig under topmenuen FÆLLESTRÆNING øverst på vores hjemmeside og her vælge det hold, du skal spille på.
KONTAKT
Er du nysgerrig - så ring venligst og hør nærmere hos   motionistformanden,   for nærmere aftale.
HOLDTURNING
Ud over fællestræningen tirsdag og torsdag aften, spilles der også holdkampe i DGI-regi. Der spilles gennemsnitligt 8 til 9 holdkampe på en sæson, hvoraf ca. halvdelen er hjemmekampe, og resten er udekampe. Kampene spilles typisk på søndage, men kampe om lørdagen kan også forekomme.
Herunder kan du se de motionist badminton hold FBK 92 stiller med i Badminton Sjælland's holdturnering. Holdene spiller hjemmekampene i Frederikssund Hallen - Hal B. Holdene hedder noget med MOT...