VETERANAFDELINGEN
Velkommen til Veteranafdelingen!
Veteranafdelingen består i dag af godt 20 til 25 aktive badmintonentusiaster, som alle træner tirsdag aften kl. 1800 til kl. 1930 i Frederikssund Hallerne, Hal B.
KONTINGENTER
Fællestræning én gang pr. uge 1100 kr.
Fællestræningen er inklusiv bolde
FORUDSÆTNINGER og SPILLERNIVEAU
For at kunne deltage på denne træning skal man være fyldt mindst 40 år, det år man tilmelder sig. Det er ligeledes en forudsætning, at man er en øvet badmintonspiller, som ligeledes ønsker at deltage på foreningens tilmeldte hold i turneringer.
FÆLLESTRÆNINGSKONCEPT
Konceptet på fællestræningen bygger på, at der er mødepligt til træningen. Det vil sige, at der altid er 20 mand på banerne til hver træning. Der er udpeget en person (planlæggeren), som har påtaget sig opgaven med – hjemmefra – at have lavet tre spillerunder til hver træningstid. Der spilles en blanding af mix-kampe, og rene herre/dame double-kampe. For at dette kan lade sig gøre, skal der helst være en overbooking på 3 eller 4 personer, som på forhånd har fået at vide, hvilke træningsaftner de ikke skal møde op på.
Ved starten af sæsonen kan man derfor typisk meddele hvilke tirsdage, man ikke kan deltage, således at planlæggeren kan lave en sæsonplan. Herefter må man i samråd med planlæggeren selv sørge for, at finde en relevant afløser ud fra en fastsat oversidderliste (typisk med motionist- eller senior spillere), hvis man skulle blive forhindret en tirsdag aften i løbet af sæsonen.
Det er altså IKKE ok, at man bare bliver væk fra træningen, så der på en bane står tre spillere tilbage. Det er ærgerligt for de tre, som er mødt op og glæder sig til noget godt badminton, og det er ærgerligt for den person, som har brugt tid – hjemmefra – på at lave nogle gode og ligeværdige spillerunder.
Træningstider
Tirsdage kl. 1800 til kl. 1930 i Frederikssund Hallen - Hal B
TILMELDING
Kunne du tænke dig at deltage på veteranfællestræningen, så skal du henvende dig til veteranformanden eller Poul Erik Nielsen (veteranafdelingen) og forhøre dig om mulighederne. Veteranfællestræningen er meget populær, og der er et begrænset antal pladser. Når du har lavet en aftale med veteranformanden, så skal du tilmelde dig under topmenuen FÆLLESTRÆNING øverst på vores hjemmeside og her vælge det hold, du skal spille på.
KONTAKT
Er du nysgerrig - så ring venligst og hør nærmere hos veteranformanden, for nærmere aftale.
Poul Erik Nielsen
Telefon: 25 25 50 05
E-mail: Veteranafdelingen
HOLDTURNING
Herunder kan du se de veteran badminton hold FBK 92 stiller med i Badminton Sjælland's holdturnering. Holdene spiller hjemmekampene i Frederikssund Hallen - Hal B. Holdene hedder noget med SEN+...