Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
       Glemt login info?  
Motionistafdelingen består af godt 70 aktive og glade badminton entusiaster, som alle træner torsdag aften fordelt på 3 træningstider af hver halvanden times varighed. Træningen foregår torsdag i tidsrummet fra kl. 1800 til kl. 2230 i Frederikssund Hallerne, Hal B.
Spillerniveau
Noget, som er kendetegnende for Frederikssund Badminton Klubs motionistafdeling, er den udprægede entusiasme og lyst til "seriøs" badminton på højt motionistniveau. Og for at tilgodese så mange som muligt og give alle optimale træningskampe, forsøger vi at sammensætte spillerne efter styrke og erfaring på de forskellige træningstider.
Fællestræningskoncept
Konceptet omkring fællestræningen er bygget op omkring den filosofi, at man har mødepligt til træningen. Det vil sige, at der altid er 20 mand på banerne til hver træning. Der er udpeget en person, som har påtaget sig opgaven med – hjemmefra – at have lavet to spillerunder til hver træningstid. De første tre kvarterer spiller man typisk mix-kampe, og de sidste tre kvarter double-kampe. For at dette kan lade sig gøre, er der på hver træningstid en overbooking på 3 eller 4 personer, som på forhånd har fået at vide, hvilke træningsaftner de ikke skal møde op. Hvis man så ved, at man ikke kan komme til træning en given tirsdag eller torsdag aften, så skal man sørge for, at bytte med en af dem, som ellers skulle have været blevet hjemme. Kan det ikke lade sig gøre, findes der en afløserliste som man kan benytte for at finde en afløser for en selv. Det er altså IKKE ok, at man bare bliver væk fra træningen, så der på en bane står tre spillere tilbage. Det er ærgerligt for de tre, som er mødt op, og glæder sig til noget godt badminton, og det er ærgerligt for den person, som har brugt tid – hjemmefra – på at lave nogle gode og ligeværdige spillerunder.
Holdturnering
Ud over fællestræningen tirsdag og torsdag aften, spilles der også holdkampe i DGI-regi. Der spilles gennemsnitligt 8 til 9 holdkampe på en sæson, hvoraf ca. halvdelen er hjemmekampe, og resten er udekampe. Kampene spilles typisk på søndage, men kampe om lørdagen kan også forekomme.
Invitationsturneringer/Stævner
Der findes motionistafdelinger overalt i Nordsjælland i badmintonklubberne og enkelte klubber afholder deres egen invitationsturnering, som motionisterne i Frederikssund naturligvis inviteres til. Og rigtig mange motionister fra vores klub deltager gerne i sådanne arrangementer. De spilles typisk i en weekend i løbet af sæsonen. I DGI-regi afholdes i starten af januar landsdelsmesterskaberne, som rigtig mange fra vores klub deltager i.
Vikingeturneringen
Motionistafdelingen er ligeledes vært ved en årlig invitationsturnering - Vikingeturneringen - som altid ligger den sidste weekend i oktober.
Tilmelding
Kunne du tænke dig at deltage på et af motionistfællestræningsholdene, så skal du henvende dig til motionistformanden og forhøre dig om mulighederne. Motionistfællestræningen er meget populær, og der er et begrænset antal pladser.
Når du har lavet en aftale med motionistformanden, så klik på og rul ned til du finder Motionistfællestræning, og klik derefter på den ønskede fællestræningstid eller prisen ud for det ønskede fællestræningshold og betal med dit Dankort.
Kontingenter
Fællestræning én gang pr. uge 1100 kr.
Fællestræning to gange pr. uge 1925 kr.
Alle fællestræningshold er inklusiv bolde
BEMÆRK: Det første træningshold du tilmelder dig til, betaler du fuld kontingent for. Tilmelder du dig flere end et træningshold, vil du på de næste tilmeldinger få 25 % rabat på kontingentet. Rabatten fratrækkes automatisk af vores system ved betalingen.
Kontakt
Er du nysgerrig eller har spørgsmål – så ring og hør nærmere hos motionistformanden.
Denne side er drevet af Klubmodul.dk